Majoitus KitkanRiisi

  • by

Kitkanriisi on yhden naisen pienyritys. Paikka sijaitsee kirkasvetisen Kitkajärven rannalla aivan Riisitunturin kansallispuiston kupeessa Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan rajalla. Meiltä on lyhyt matka myös Rukalle tai vaikka Oulangan kansallispuistoon Karhunkierrokselle.

Kaipasitpa sitten rauhallista oleskelua, kalastusta Kitkajärvellä, retkeilyä Riisitunturilla tai muuta liikunnallista ajanviettoa, KitkanRiisi ja Koillismaan upea luonto tarjoaa sinulle monipuoliset puitteet.

Meillä majoitut mukavasti oman aikataulusi mukaan. KitkanRiisissä on 10 huonetta, joissa kaikissa on suihku ja WC. Tarjolla lisävuodemahdollisuus sekä lasten matkasänkyjä. Asiakkaiden käytössä on 2 yhteiskeittiötä. Majoituksessa on avara oleskelutila, jossa on takka. Tiloissa on lisäksi kaksi saunaa sekä pesutuvan käyttömahdollisuus. Lemmikit ovat tervetulleita osaan huoneista. Tiloissa on huomioitu esteettömyys. Infon yhteydessä toimii pieni kahvio/kioski, jossa välinevuokrausta.

Meille mahtuu myös isommat ryhmät. Paikka sopii loistavasti niiden juhlien pitoon, kun seuroille, yhdistyksille ja yrityksille virkistys- ja koulutuspäivien järjestämispaikaksi. Majoituskapasiteetti n 30 henkilöä.

Tervetuloa KitkanRiisiin!

Puh 040-670 2808
info@kitkanriisi.fi